Adatfeldolgozó: A Földgömb az Expedíciós Kutatásért Alapítvány

Az adatkezelés célja: a A Földgömb az Expedíciós Kutatásért Alapítvány által a https://zoldgombfesztival.hu címen elérhető weboldalon szervezett játékban való részvétellel a Játékosok beazonosítására, zsűrizésben való beazonosításra, kapcsolattartásra és nyeremények átadására való adatkezelés a cél.

Az adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása, a Számv. tv. 169. § (2) bekezdése és a Grt. 6. § (5) bekezdése.

A kezelt adatok köre: YouTube azonosítószám (ID), nyilvános adatlap (profilkép, egyéb nyilvános adatok), e-mail cím, valamint játékban való nyertesség esetén név, telefonszám.

Az adatok törlésének határideje:

  • YouTube adatok, illetve a játékban való azonosítás céljából bekért adatok a játék végének lejárta után maximum 1 hónapig, utána törlésre kerülnek.
  • A Játékban való nyertesség során bekért adatok (név, telefonszám) a nyeremény átadása után törlésre kerülnek.

A Játékban lévő regisztráció során személyes adatokhoz adott hozzájárulás visszavonását és a személyes adatok törlését vagy módosítását az alábbi elérhetőségeken lehet kérni:

  • e-mail útján a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, továbbá
  • postai úton a 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125. címen.

A Földgömb az Expedíciós Kutatásért Alapítvány teljeskörű adatkezelési tájékoztatója: https://www.expedicio.eu/adatvedelmi-nyilatkozat